Finland
  

Helppoa diabeteksen seurantaa

  Glucofacts Deluxe -tuotemuutosilmoitus

Om doorlopende ondersteuning voor Glucofacts Deluxe te garanderen, biedt de volgende versie van Glucofacts Deluxe, versie 3.16.00, geen ondersteuning meer voor meters die niet langer wereldwijd worden geproduceerd of gedistribueerd.Glucofacts Deluxe -ohjelman jatkuvan tuen takaamiseksi Glucofacts Deluxe -ohjelman seuraava versio (3.16.00) ei enää tue mittareita, joita ei enää valmisteta tai jaeta maailmanlaajuisesti.

Kun ei-tuettu mittari yhdistetään Glucofacts Deluxe -ohjelman versioon 3.16.00 ja yhteydenmuodostusta yritetään, alla oleva viesti tulee näkyviin:

Jos haluat pyytää mittarisi päivittämistä tai jos et ole varma siitä, tuetaanko mittariasi, soita mittarisi takaosassa olevaan puhelinnumeroon ja selvitä, voitko saada uuden mittarin ilmaiseksi. Uuden mittarin avulla voit käyttää Glucofacts Deluxe -ohjelman tulevia versioita niin kauan kuin mittarisi on tuettu.

Jos haluat jatkaa Glucofacts Deluxe -ohjelman käyttöä nykyisellä mittarillasi, ÄLÄ päivitä Glucofacts Deluxe -ohjelmaa versioon 3.16.00.